Musketon

Verstillen is de dag van vandaag een kunst. Overal zijn er prikkels die je beletten om tot rust te komen. Geluiden, impulsen, notificaties, pop-ups die de aandacht wegtrekken van de essentie… Zelfs tijdens het schrijven van deze tekst werd ik meermaals uit mijn concentratie getrokken door een bericht dat achteraf niet eens belangrijk bleek te zijn.

Het beeld toont onze gedachten. Een doolhof waar je zelf een weg door moet banen om tot de essentie te komen. Een wirwar van verschillende mogelijkheden. Door op bepaalde punten in dit doolhof de juiste beslissingen te nemen, kom je tot het centrum. Kom je tot rust. 

 

 

 

Wie is Musketon?

Musketon is het creatieve alter ego van de 29-jarige Gentenaar, Bert Dries. Bert studeerde in Hasselt grafische vormgeving met een specialisatie in illustratie. Met een bachelor op zak besloot hij om zelfstandig artiest te worden. Vandaag, een kleine 12 jaar later, is hij nog steeds diezelfde artiest. Alleen meer volwassen en met een groot portfolio aan leuke projecten. Doorheen de jaren ontwikkelde Bert zich meer en meer tot visual artist. Daar waar er op zijn diploma ‘Illustratief Vormgever’ staat, is hij vandaag veel meer. Hij blijft zichzelf uitdagen en is niet bang om uit zijn comfortzone te stappen. Zo heeft hij bijvoorbeeld de laatste videoclip voor The Chainsmokers geproducet. Deze clip is al 35 miljoen keer bekeken!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.