voor Still magazine haalde Eef Stalman haar inktpotjes en papier boven om drie unieke werken te maken rond de kernwoorden van Still magazine.

verstilling

Verstilling is geborgenheid. Het vasthouden van een vervlogen moment en herkenning vinden in en rondom de wereld waarin we leven. De tijd bevriest en ik ga op in een moment. Ik koester de natuur en daarmee ook mijzelf.

verbinding

Verbinding is (aan)raken. Wanneer je je bewust bent van je zintuigen kan je meer verbinding creëren met jezelf en je omgeving. Ikzelf voel me verbonden als ik me in water begeef. Alles vertraagt en ik zweef. Prikkels raken gedempt en ik kom tot rust.

Engagement

Engagement is dieper durven gaan. Een wereld creëren waarin we kunnen luisteren naar elkaar, want er schuilen zoveel verhalen in ons allemaal. Als we ons verdiepen in elkaars wereld ontstaat er iets nieuws, iets dat nog mooier is dan hetgeen we al kennen.

Techniek: tekening met inkt

Eef Stalman: “Wanneer je je bewust bent van je zintuigen kan je meer verbinding creëren met jezelf en je omgeving”

Wie is Eef Stalman

Eef Stalman (2000) woont in Nijmegen. Ze studeerde af in 2021 aan St Joost in Den Bosch. Daar richtte ze zich op poëzie en het verbeelden van verstilling. Eef wil de stilte vangen in vluchtige tijden, via verbeelding meer ruimte creëren in het hart en het hoofd van de mensen. Met haar werk hoopt ze een stukje herkenning mee te geven en haar publiek een moment van rust en ontlading te schenken.

Website: www.eefstalman.com

Instagram: @eefstalman

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.